Pátý Jarní Kendama Battle o Prahu


Pátý Jarní Kendama Battle o Prahu

5. 5. 2018  12-18h   TJ Sokol Vršovice (vstup z ulice Sportovní)


VÝSLEDKY


PRO

1.Albert MimraVítěz finále
2.Kamil PanekDruhý ve finále
3.Marcin DziopaTřetí ve finále
4.John Maico Piezas-SimmČtvrtý ve finále
5.Martin MigdalPátý ve finále
6.Eric WössŠestý ve finále
7.Ondřej JelínekSedmý ve finále
8.Henri Feldges465 bodů (o bod ušlo finále - sorry brácho)
9.Kevin Hauder455 bodů
10.Milan Fabišík440 bodů
11.Maximilian Wurzer435 bodů
11.Michael Schauer435 bodů
13.Laurin Gruber400 bodů
14.Tomáš Zahradník390 bodů (makej brácho)
15.Filip Vlašic155 bodů
16.Mirek Šiřina55 bodů
17.Jakub Zahumenskýpedagogický dozor :)

Pokročilí

1.Pepa ŠteiglVítěz finále
2.Marek RylkaDruhý z finále
3.Łukasz FikusTřetí z finále
4.Samira HeibČtvrtý z finále
5.Michael Bliek115 bodů (zdrhnul před finále)

Začátečníci

1.Tomáš PivodaVítěz z finále (příště pokročilí!!!)
2.Oliver HyamDruhý z finále (Návrat po druhým místě v pokročilých... příště pokročilí!!!)
3.ondřej FaloutTřetí z finále - good job!
4.Mike205 bodů (zdrhnul před finále, těsně mu ušlo)
5.Filip Vlček185 bodů
6.Jessica Prado Mota15 bodů

Tak a je to tu zas

ten čas

keď jar privítala medzi nás.

A preto

kým príde leto

spríjemníme si dni tieto

Kendamou a kamarátmi

na ďaľšom jarnom battlovaní.

---

Prezúvky so sebou! Bo inak na boso budete kendamovať ;)

Registrácia: 12:00 - 12:25

Štartovné: 75 Kč, pre aktívnych členov ČKA 50 Kč (a to sa vyplatí ;)

Štart: 12:30

Koniec: 18:00 - akože naozaj, nie ako v YOYO Store... Sokolníci nás o šiestej vykopnú

Skupinová večera: 18:30 Restaurace Pod Lipami (podlipamivrsovice.cz) - dajte vedieť ak chcete ísť nech viem spravíť rezerváciu

V budove je automat na vodu, kolu a podobné sran(j)dy, kávu/čaj a popcorn. Pizza odvedľa už bohužiaľ nie je možnosť.

Zůčastnili se


GURU

PRO

ADV

AM

Podpořili


Kendama Praha
Kendama.cz
Trojka kendama
Project ARK
Aura kendama
Kendama Europe
Greendama
Fortress kendama
Kenbao Kendamas

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace